torsdag, juni 28, 2007

Monsterbær


For år tilbage var jeg medejer af et fantastisk brombærkrat. Der var gode store bær at hente til yoghurten mange morgener.

Men selv om bærrene var store, kunne de slet ikke hamle op med disse kæmper, som jeg fandt forleden hos Irma. De er uhyggeligt store, men forbløffende smagløse.

Tænker, at de nok er vandet med kølevand fra et atomkraftværk.

Morgenyoghurten er så også det eneste af dagens måltider, jeg selv har tilberedt i dag. Jeg har besøgt min bonusMor til megen dejlig mad, kage, små fyldte likørflasker fra Anton Berg og masser af snak.

Kattene lå og surmulede på min seng da jeg kom hjem, så smaskede de lige en skålfuld Pussi i sig hver, og nu ligger de der igen. De bliver sikkert sure, når jeg om lidt skal bruge sengen.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Se brombær ser gode ud, synd de ikke smager af noget.

Mine katte, specielt Søde kat var rigtig glad for at se mig igen i dag. Der er blevet kælet og siddet tæt og ovenpå mig :-)

Sifka sagde ...

Atomkraftværkskølevandsbrombær - du er i sandhed et kulinarisk menneske.

Nattegudinden havde på fornemmelsen at jeg ville gå tidligt i seng og havde derfor skyndt sig ind og smidt på den mest sengepladsfyldende måde. Da jeg mod forventning ikke dukkede op, viftende med arme, briller og bøger, blev hun fornærmet og har nu lagt sig på printeren med ryggen til.

Hvordan, går det med øllet? Ta'r du dig en syp med akvarieslangen fra gærspanden i ny og næ? Nej, nu styrer jeg mig. Godnat:)