mandag, august 04, 2008

Vildt


For en forlænget weekend siden lå folk tæt på den lokale strand og solen var savannehed over safaristolen.

Nu står den på stormende kuling, slagregn og spandevis af køligt pludder.

Sig det ikke til nogen: Jeg synes, sådan noget er herligt. Jeg kunne aldrig bo et sted, hvor vejret er lige tykt på midten og der ikke er nogen variation, hvor der ikke er lidt kant og uforudsigelighed.

Pinga har det vist på samme måde. Hun fiser rundt med halen i vejret og pelsen fuld af vand. En gang imellem skal hun lige forbi og ligge lidt på skødet, så jeg også får glæde af regnen, og så skal hun af sted igen.

Kasper er lidt mindre entusiastisk og tog sig en lang eftermiddagslur i sofaen, men jeg læste. Det var så hyggeligt, at det var lige før, jeg blussede op i pejsen ;)

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Hun er sød hende Pinga, at hun sådan deler. Du har ret, vildt og anderledes vejr, er en god oplevelse, men jeg er altså på ferie, og gider det ikke rigtig lige nu.

Særlig knuzzer til Kasperdrengen. Han forstår det.

Lotten sagde ...

Jeg har besluttet bare at sidde her i lyset af en enkelt lampe (og skærmens sikkert ikke alt for sunde af slagsen), mens jeg lytter til elementernes rasen og er glad for, at jeg kan sove i rolig forvisning om, at den lille båd står hvor den skal. Jeg var på havnen tidligere i dag for at tjekke om presenningen stadig sad, hvor den skulle, og blev mødt af hylekoret fra hundreder af alumaster. Vandet står helt oppe under broerne - det ville have kostet en rolig nattesøvn, hvis båden ikke stod på land. Nu vil jeg i stedet nyde at sidde i en helt tæt stue, der hverken gynger eller knager. Kunne godt lige have brugt en kat på skødet, men man kan ikke få alt ;-)

Kagekonen sagde ...

sådan en gang regn og rusk er godt for sindet ind i mellem... både for natur og mennesker og åbenbart også enkelte katte ;-)

Lene sagde ...

jeg elsker variationen i vores vejr, men spørg ikke landmanden han tager nemlig kartofler op ;-) og det harmonerere ikke med nedbørsmængder i denne kaliber.

Anonym sagde ...

Hvis jeg nu ikke var faldet i søvn...ti hi...så havde jeg også nydt vores fantastiske vejr...fuld sol sommeren over..nej tak..sådan en gang regn og blæst indimellem, det er helt i orden :-)

NILLE sagde ...

Det er måske lidt tidligt, men man kan fornemme, at det kommer - og jeg glæder mig. Til bare at sidde indendøre med rusk udenfor - ild i pejsen og en kop varm kaffe! Og du nyder vel også, at alle de køwenhavnere er væk ;-)

Marianne's mening sagde ...

Trods jeg er begyndt på min ferie, syntes jeg faktisk det er ganske hyggeligt.
Men jeg ved jo også, at jeg nok skal få sol og sommer.

Jeg har også haft tændt stearinlys, ganske hyggeligt!