onsdag, august 20, 2008

Bæstet - the movie

Det skal jo prøves, når nu man har fået en mobiltelefon, der kan, men jeg lover, at der ikke kommer flere film, før jeg har været et smut på filmskolen - og/eller lært at klippe det kedelige ud.

Men for de virkeligt interesserede: Mød Bæstet up close and hungry ;)

13 kommentarer:

NILLE sagde ...

Kan slet ikke vente på 2'eren ;-) Der bliver jo bygget op til et helt spændingsmoment med sceneskiftet fra kat til kat! Måske også fordi jeg ikke havde lyd på ;-)

Anonym sagde ...

Mon ikke det kunne komme på landsdækkende tv? imponerende kameraføring!! :-)

Kagekonen sagde ...

Jeg er imponeret... og må altså også ha' "so ein ding"

Sifka sagde ...

Ah, hvor godt, som at være der selv. Jeg vil se mere!

...det lille øje, altså!

Husejer sagde ...

Nu er der jo stadig efterveer fra forfatterstrejken i Hollywood, og jeg vil jo nødigt være skruebrækker, så Bæstet the movie II er udskudt på ubestemt tid ;)

@ Kagekonen - jeg vil glæde mig til at se små videos om dine kager, hvor du fortæller og går i detaljer, så skynd dig at få fingre i sådan en mobiltelefon ;)

Kagekonen sagde ...

jeg kan godt mærker presset... hvis nu jeg siger til husbonden, at det var din skyld... gruppepres og sådan... så jeg var altså nød til at købe en ny telefon... mon så han bliver sur...

Madame sagde ...

Wauw, det var flot lavet med mobiltelefonen!
Tænk at han er blevet så tam, at du kan have ham helt tæt på, jeg er målløs! Du har da vist fået en kat mere, Andrea. Hans venstre øje ser ud til ikke at have det helt godt - stakkels lille kræ :-)

havehyrden sagde ...

Overvej lige det med en 2er. Det var da en uovertruffen spændende video. Og en sød den "lille" kat. Men øjet skulle måske ses til, eller er den så vild at det er umuligt?

Zette sagde ...

Du er skrap, husejer. Og bæstet er meget sødere end sit navn. Men på den anden side kender jeg jo også en kat, der hedder rotten, så de'eee...

Donald sagde ...

Det var dog flot instrueret, jeg lå flad af grin! Smil til kameraet, du milde, hvordan bærer du dig ad med at lære Bæstet Dansk?

Og som Nille siger, vi venter på fortsættelsen.

Kunsten er jo at tage lange sekvenser. Klipning er ingen kunst (hvis du har softwaren, men det har man måske ikke på en PC?)

Husejer sagde ...

Ja Madame og Havehyrden det er stygt med hans øje. Jeg havde nogle øjendråber fra en infektion Pinga har haft og forsøgte mig. Jeg må godt stryge ham over ryggen, men i samme øjeblik jeg greb ham om nakken var han væk.

Det så dog lidt bedre ud i dag - tror nemlig heller ikke det vil være en succes at proppe ham i kasse og køre ham til dyrlæge, for den slags skal jo behandles løbende.

Og ellers tak for roserne for min lange sekvens, jeg har softwaren til det Donald - jeg er jo Mac-bruger og meget glad Mac-bruger - men jeg gider ikke lære det ;)

Marianne's mening sagde ...

Det var en rigtig god film!
Kom endelig med flere af dem :0)

Anonym sagde ...

Hvor er det en skøn film. Jeg vil også have en ny mobiltelefon. Min kan ikke engang tage billeder - øv.