tirsdag, januar 29, 2008

Pilespidser


Om ikke så forfærdelig længe - en små 20 dage - tager jeg hul på 16 ugers frihed.

I den anledning har jeg sat mig for, at der skal være et praktisk udbytte af alle de dage uden arbejde: De sidste ting i mit hus skal være færdige, der skal stå et drivhus i min have - med indhold - og jeg skal have strikket en trøje mere.

Det bliver Marianne Isagers Pilespidser. Jeg var ganske vist ved at boykotte hende, da det gik op for mig, at ikke nok med at hendes kits låser mig fast på bestemt garn, de låser mig også fast på bestemte farver.

Men så gik det op for mig, at jeg kunne købe hendes bog. Henne hos boghandlen stod der er fin skammel lige ved strikkebøgerne, som jeg satte mig på og efter en grundig gennembladning af hendes Strik med inspiration fra Afrika blev jeg enig med mig selv om, at der var valuta for pengene og at jeg ved at købe bogen, selv kan vælge garn og farver.

Så det blev til to nuancer grøn Kid Mohair fra Dansk Naturfiber.

Nu forestår et større regnearbejde for at trøjen kan passe mig og vinding af ti nøgler garn, men jeg har jo 20 dage til mit forarbejde - og stadig vanter, der mangler at blive færdige ;)

5 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

16 uger uden arbejde, eller med arbejde du helt selv bestemmer. det lyder ret godt!!! Tænk bare at få en 3-4 ekstra ferieuger...

Men det lyder til du allerede har en del projekter, og spændende lyder det.
Jeg håber, drivhuset bliver bedre end det sidste ;-)

Sifka sagde ...

Hvor er den bare smuk, og de farver du har valgt er da lige dig.

16 uger!! Jeg er med forbehold misundelig, for du har nok ydet på en anden konto for at opnå det gode:)?

Anonym sagde ...

Jamen 16 uger held og lykke med dem...og sikke farver du har valgt til pilespidser .. god fornøjelse med den, den er så flot.

Pedrsn™ sagde ...

uhh ja det var længe! :) men du skal vel også ud at rejse - var der ik' nowet med det ?

Eller skal der gå manuelt arbejde i det hele!! ? Selvom det nu heller ikker er at foragte.. alle de der hængepartier man kan få ryddet op i!

Nedtællingen er mere end begyndt? :D

Siffe sagde ...

Du er nu ganske smart - og fraverne ser ret lækre ud.

Glæder mig til at se den færdig - det må vel blive om en 36 ugers tid ikk'? ;-)