lørdag, januar 05, 2008

Mellemfornøjelser


Min verden har forskubbet sig en anelse, så intet er helt, som det bør være. Og jeg tror ikke, jeg er den eneste,.

Pludselig udvikler der sig konflikter af ingen ting på arbejdet, og min bror og jeg var for første gang i 30 år ude af synk med hinanden en times tid torsdag eftermiddag.

Kattene daffer også lidt formålsløst rundt og kan ikke rigtig finde ro.

Måske er det vejret - jeg har intet mod kulde - men vinden er begyndt at irriterer mig, kan jeg mærke. Sådan er det vist også i området med føn, folk og dyr bliver tovlige.

I går gik det helt galt.

Jeg var nået til at skulle lukke hoveddelen af Anemoi luffe nummer to af. Det foregår fra vrangsiden. Jeg smed maskerne på en tråd og jeg vendte madam svendsen, derefter var det mig umuligt, selv med de tyndeste pinde jeg ejer, at få maskerne taget op igen. Altså trævlede jeg lidt op og lidt til - så faldt mig blik på en saks......

Nu mangler jeg at strikke en hel Anemoi luffe - og jeg har heller ikke mere garn.;)

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Øv, øv. Det er irriterende tider, og det hjælper ikke så meget ligenu at vide, det går over.

Jeg er også ved at være lidt træt af blæseriet, og jeg synes også, at det er koldt indendøre. Jeg har sat en kurv under spisebordet lige ved siden af varmen, og der ligger gudinden, og hygger sig. Hun tar det meget roligt, men hun er jo også en forkælet indekat.

Når jeg ser luffestrikerierne både her hos dig og der hos Liselotte, får jeg lyst til at kaste mig ud i det. Der er SÅ mange smukke udgaver rundt omkring.

Hvad med øl i januar?

Kagekonen sagde ...

øv! Det er slemt når man har det som du, men som Sifka siger, så går det jo over, - før eller siden.

Her er vinden også barsk, og jeg priser mig lykkelig for de nye facader og vinduer jeg fik i for 1½ år siden. Nu er her kun fodkoldt, når man står ud for kattelemmen ;-)

Mine katte er heller ikke glade for blæsten, faktisk har jeg været nød til at finde kattebakken frem igen, for ham den store fede, vil altså ikke gøre det udenfor i sådan et vejr!

Marianne's mening sagde ...

Sneen daler her og det blæser ikke ret meget mere.
Jeg håber da, det snart stopper med at blæse, hvis det blæser op under konflikter og småting. Det gider vi ikke have!

Søde og Sure mis er vist lige som Gudinden forkælede indekatte, så de er fuldstændige upåvirket. De nyder den varme lejlighed.

Øv med vanten.... var det moslergenet der fik overtaget og vinden der blæste til?!

Siffe sagde ...

Jamen det sg' da mit liv du citerer ;-) bortset fra jeg ikke strikker så lækre vanter - men føn-fornemmelsen DEN kender jeg da!
God vind kommer ind over i morgen