onsdag, oktober 17, 2007

Jeg tror bæstet hedder Emil


Da jeg smådistræt bladrede den lokale gulvmåtte igennem i dag, var der pludselig et kattefjæs der sprang mig i møde: Emil, der har været borte fra sin familie i to uger.

Jeg er ret sikker på, at det var det fjæs, jeg kiggede ind i, da bæstet småslumrede under min seng forleden, da det var lykkedes mig at spærre ham inde i hytten.

Det forklarer, hvorfor han forstår sig på kattelem og hvorfor han er så sulten. Han bor - hvis det er ham - en 3-4 kilometer herfra gennem noget skov og over en golfbane, så jeg forstår godt, at han ikke kan finde hjem.

Nu har jeg en plan. Jeg fanger ham sgu. Her lader vi os ikke slå ud af rovdyrbesøg så en bette skovkat skal være så velkommen. Jeg sætter kattelemme på indadgående.

Når jeg har besigtiget ham nærmere, ringer jeg til familien, og så slipper de for at skulle vakle rundt i området og råbe på ham.

Han har ikke spist - her - i flere dage, men forsøgte sig i morges. Jeg jog ham på flugt, da Kaspers tøseskrig fik mig til at springe ud af sengen.

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er vel nok godt, at du skåner familien for flere flossede nerver - de bliver lykkelige for at få deres Emil-bæst hjem igen. Tænk at katte går så langt væk fra deres hjem.

Sifka sagde ...

En flot Emil. De blir da lykkelige når du får fat i ham, og ringer den gode nyhed ind.

Hvordan har bisserne det? Ingen smerter forhåbentlig.

Regitze sagde ...

gosh hvor spændende. jeg tror, jeg ville ringe til dem nu. på den anden side ville du i så fald nok have overnattende i sofaen og på den smukke briks de næste par dage..

Husejer sagde ...

Jamen jeg har da ovevejet om jeg ikke bare skal ringe og så kan de selv komme og lede efter ham.

Men, hvad nu, hvis jeg tager fejl, sikke en nedtur. Jeg giver dyret en chance til i morgen, så ringer jeg og fortæller, hvad jeg tror, jeg ved.

@ Sifka - godt jeg fik en masse sympati i går. Jeg er så kedelig med sådan noget, ingen smerter, dyb søvn og helt uproblematisk.

Kagekonen sagde ...

Du bliver da dagens helt i skysovs, hvis det viser sig, at bæstet er Emil... Det er så slemt at savne sin kat, og jeg er helt sikker på at bæstet også savner sin familie.

Dejligt at tænderne har artet sig vel.

Zette sagde ...

Nej, hvor er det spændende, Husejer. Jeg håber virkelig, at det lykkes. Også selvom det ikke passer Kasper.