mandag, juli 23, 2007

Katten der ikke vil spinde


Jeg har iagttaget noget interessant ved Pinga-kat: Det er lige så drøjt at vride spind ud af hende, som at få det sidste ud af en tandpastatube.

Og når hun alligevel ikke kan undertrykke sin tilfredshed, så er det så lavt, at man næsten ikke kan høre det. Hun kan altså godt, men vil ikke.

Nu har de to snart boet hos mig i seks måneder og det er en fantastisk udvikling de har gennemgået.

Kasper er en glad og tillidsfuld bamse og Pinga er heller ikke helt fri for at gå rundt med løftet hale og sove lige på ryggen med poterne i vejret, men de er ikke så glade for fremmede.

Lørdag fik jeg besøg af en kvinde, som jeg arbejde sammen med for 13 år siden og som jeg gennem årene har holdt forbindelse med, selv da hun skiftede fag.

Vejret var fint og vi var både på stranden og i haven lige til duggen faldt. Der blev grillet og spist Nigellas meloner og drukket Cava og snakket en masse.

Pinga holdt hele tiden en vis afstand, undtagen da vi nåede til de grillede majskolber.

Kasper var lidt mere nærværende, men de drønede begge bort hver gang hun gik rundt eller var på toilettet, så natten tilbragte de begge sammen med mig i min seng, når nu hun lå inde i stuen.

Siden hun først tog hjem sent søndag eftermiddag besluttede jeg mig for at udsætte starten på HP 7 for ikke at skulle være vågen den halve nat, som decideret a-menneske føles det næsten pinefuldt.

Altså blev bogen først åbnet i morges og jeg blev færdig for lidt siden.

Sikke en bog – hele ventetiden værd, hele læsetiden værd og noget at se frem til, hvis man venter på den danske udgave. Nu vil jeg sende min bror en sms og gøre ham misundelig i det brandvarme Grækenland.

Ser frem til at mine nevøer frem til oktober vil forsøge at fritte mig for detaljer om bogen, jeg gætter på, at deres skoler komme til at koge af løse rygter og: Jamen, det siger xx’s bror/søster/mor/onkel/kollega selv, som har læste den på engelsk.

Jeg kan godt holde på en hemmelighed. Især når den er SÅ god ;-)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Vores katte har det lige sådan med gæster, som dine har. Det er vist ret almindeligt.
Det lyder som en skøn læseoplevelse med Harry Potter!

Husejer sagde ...

Hvis man er til Potter - er den fantastisk. Tænk at være et barn, der er vokset op med de fantastiske bøger. Jeg har læst, at der er danske børn, der har lært sig engelsk for at kunne læse dem først, og engelsksprogede børn, som ellers aldrig ville have fået den gave, det er at læse, hvis ikke for HP.

Min referencekat var så indladende, at han sad på skødet af gæsten/erne få minutter efter de var ankommet, uanset om de ville eller ej ;)

Så godt at vide, at det er Kasper og Pingas opførelse, der der normen.

Marianne's mening sagde ...

Du frister, men skal ikke høre noget ;-D Sikke hurtigt du har læse den.
Jeg glæder mig endnu mere nu.

Mine to katte er meget forskellige med at spinde og snakke. Den lille miauuer hele tiden, når den vil spise, snakkes med osv. Den store sigr kun noget når jeg skal gå og den vil have godbidder.

Tak for tippet med øllen, den må jeg prøve.

Sifka sagde ...

Nå så er det slut med Harri Potti. Gade vide, hvem der lander den næste store eventyroplevelse.

Har du checket om der er en volumenknap på Pingapigen.

Gæster kan blive accepteret mere og mere hen af vejen. Nyx kom frisk og fredig spankulerende ind med høj halespids, da vi holdt Bjørnens fødselsdag. Forhen så vi ikke så meget som et knurhår, når der var fremmede i huset.

God solbærjagt i morgen og god aften.

Jeg ser dig for mig siddende og stirre fortabt ud i rummet i håb om at en ny spændende Harri Potti bog kommer flyvende;), for at afslutte en rigtig god bog er nederen.