tirsdag, juli 15, 2008

Vandmølle og nysgerrigt lam


Netop hjemkommet fra en tur til Sverige, hvor min svigerinde er blevet fejret, selv om hendes fødselsdag først er i morgen, har jeg gang i vaskemaskinen og aftensmadsmaskinen.

Det var en kort, men dejlig tur. Mere end et enkelt døgn synes jeg jo ikke kattene skal klarer sig selv og de var da også voldsomt sultne - og hjemme - da jeg trillede op foran det røde hus.

Der blev dog både tid til en udflugt, til en bordtennisturnering, til at klappe lam og til at drikke øl og spise god mad.

Hvad det sidste angår, diskede min bror op med svinemørbradtandoori med stærke linser og grillede grøntsager, som aftensmad i går. Dertil øl fra det ølbryggerkursus hos Per Kølster, som jeg forærede ham, da han fyldte 50. Hans øl smagte meget som mit Asserbryg.

Mine nevøer gad kun at spille bordtennis og at spille på deres respektive computere, så i går kørte vi andre af sted mod et nærliggende mindre vandfald, hvor en gammel mølle forvitre på bredden. Min svigerinde og jeg begyndte straks at planlægge en fed cafe på stedet.

Da vi kørte hjem, kom vi faktisk forbi præcis sådan et sted, Kvarnen i Kornhult. De havde interessant kunst, svenske loppefund og god kaffe, men desværre ikke den hjemmebagte kanelbulla, jeg havde fantaseret om hele dagen ;)

I formiddags, før fødselsdagsgæsterne kom myldrende til frokost, var vi lige forbi den lokale fåreflok, hvor denne lille filur rigtig gerne ville se, hvad jeg var for et underligt dyr.

6 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Det lyder nu ret hyggeligt...
Sveriges idyl, hyggeligt samvær, god mad og kolde øl!

Sifka sagde ...

Hvor er du heldig, der er bare så skønt i Sverige:)

Lotten sagde ...

Jeg tænkte på dig, mens du forcerede Skånedellen...og kan se, at du på en enkelt dag fik set mere svensk granit end jeg gjorde på en hel weekend (for der groede jo alle mulige dejlige planter ovenpå).

Kagekonen sagde ...

Det lyder som en herlig tur... sådan en svensk mølle-cafe, kunne vi da sagtens banke op, - også med kanelbullar og pingvinkager ;-)

Donald sagde ...

Dejlig filur.
Afslørede du så, hvad du var for en;-/

Jeg elsker lammekoteletter
lammekoteletter elsker mig ...

Lene sagde ...

jamen altså, den cafe med dig, Sifka og kagekonen som indehaver kan kun blive en succes :-)