torsdag, januar 01, 2009

Se måge, vandet er stift


To katte, der sluprede vand i den indendørs vandskål, gjorde mig opmærksom på et problem: Alle deres foretrukne vandkilder, som den gule spand, den røde balje og regnvandet foran indkørslen er enten frossent eller forsvundet.

Nu kan de to grå jo så bare drikke indenfor, men hvad med Wotan og hvad der ellers er af vilde dyr derude, som også savner vand?

Altså måtte jeg ud og hugge hul på is i spand og balje og stille lidt skåle her og der med frisk vand.

Spørgmål er så, hvor lang tid der går, før isen lukker sig igen, for det er da ved nærmere eftertanke ved at være nogle dage side, at dagtemperaturen har været over 0.

Dagen i dag er foreløbig bragende flot, men jeg tvivler på, at det bliver mere end et par grader varmt.

Ellers viser en havevandring, at ikke så meget som en død raket er landet på grunden. Der er altså intet at rydde op og det gør faktisk ikke noget.

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

Hold da op, er det virkelig så koldt! Aj, jeg opgi'r at skrive mere, der står en kat på tastaturet;)

Anonym sagde ...

Ku´vær jeg skulle lukke vores katte ind?

Anonym sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Godt nytår til dig. Min kat er detsværre jaget langt væk fra huset af den hund mine gæster medbragte til festen i går. Jeg håber den snart vender hjem til sin lune vandskål og tæppet foran brændeovnen.

Lotte sagde ...

Hjemme hos mine forældre (som jo er af den slags med fjerkræ og andre udendørslevende væsner, der også skal have vand om vinteren), står der altid to kedler med vand på brændekomfuret. Når det er frost, får dyrene lunkent vand hver morgen. Og der er alligevel fyr på komfuret, så det er ikke nogen herregård at holde dyrene med vand.

Anonym sagde ...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry