søndag, november 11, 2007

Vejen til æg


Nu skal man ikke være alt for kritisk over for vorherres skaberværk, når man ikke selv kan strikke en cardigan, uden at skulle trævle op flere gange, men det viste æg er ikke, som æg er flest.

Min faste æggehandler skuffede mig i øvrigt og havde udsolgt. Jeg kiggede bøst på hønerne, men de klukkede bare.

Næste sted var der fyldte bakker - der var også en ram stank af tobaksrøg i udhuset, hvor æg og grøntsager opbevares. Det synes jeg er klamt og derfor handler jeg der nødigt, men bakken blev brændt, æggene omlastet i lugtfrie omgivelser og så kan jeg pleje min afhængighed en uges tid endnu. For jeg kan ikke undvære æg - spiser dem hver dag.

Turen til min æggehandler går gennem det gamle Liseleje, hvor jeg gjorde et stop hos købmanden efter kattemad. Der var en meget trykket stemning. Lidt nede af vejen forsøgt en eller anden idiot i går eftermiddag at kidnappe en 12-årig pige og proppe hende ned i sit baggagerum.

Folk er utrygge, for det er ikke første gang der er sket mærkelige ting på egnen. Madame skrev om det for et stykke tid siden.

Ellers startede dagen smukt med sol på mosplænen og is på det kombinerede fuglebad-kattevandingssted.

Jeg fik gravet et bed igennem og Kasper er glad. Et smukt stort kattetoilet åbenbarede sig under al det visne græs og brændenælderne.

2 kommentarer:

Zette sagde ...

jeg tager hatten af for, at du kan lave havearbejde på dette tidspunkt af året, det er koldt, vådt, gråt, brunt og trist. Men i marts-april kan man se Zette som en af de første i solens spæde stråler - men nu: haveture er kun til at flå porrer op og måske befri de allersidste - nu gigantiske - gulerødder for klam jord.

Madame sagde ...

Det er skrækkeligt med de overfald i Liseleje. Jeg tør dårligt gå tur alene længere. Gad vide om det er den samme galning som sidst ...