lørdag, juni 27, 2009

Æseløre


Det er ikke nemt at blive blomst hos mig. I hvert fald ikke hvis man vil plantes og nusses om. Jeg stiller meget høje krav til udseende og farver.

Jeg bryder mig ikke om indviklede blomster - et simpelt hoved på en simpel stilk i en klar farve gør mig glad, så da Kasper og jeg under morgenens havevandring opdage udsprungne æseløre blev vi begge begejstrede.

Æselørene fik jeg sidste år af min svigerinde, lige siden har de set noget forhutlede ud i min tynde, sandede jord, men så begyndte de at skyde efter et af skybruddene tidligere på måneden og se dem nu.

Nå ellers står dagen på beach party med kollegerne i Espergærde - det skal nok blive sjovt og varmt.

5 kommentarer:

Zette sagde ...

Kan godt li æselører. Havde dem i mit tidligere liv i Hornbæk i massevis endda. Gad vide, hvorfor jeg ikke nogen nu. De er så gode at nusse på, når man trænger til blødhed.
God strandtur. Jeg tager den anden vej, nemlig til Vejby. Mon sporene krydses?

Marianne sagde ...

Dejligt med liv og farve i haven.

Rigtig god aften. Det lyder meget hyggeligt og varmt :0)

Lavendel sagde ...

Nu er det ikke for at ta' glæden fra dig, men de mørk pink blomster på fotoet er ikke æseløre - men haveklinte. Men måske er det ikke dem , du mener - æseløre har nogle helt anderledes blomster og lidt større og mere hvidfiltede blade - mange hilsner - og undskyld hvis jeg gør mig klog...:-) Lavendel

Regitze sagde ...

hvor er du henne, Andrea?
du er savnet, du!

Andrea sagde ...

@ Lavendel - meget interessant, jeg er nemlig helt enigh i, at det er en haveklinte - som jeg altså kalder æseløre. Har du evt. et link til et billede af dem du kender som æseløre?

@ Zette bare sig til, så kan du få af mig ;)

@ Regitze - tak du, så fik du alligevel sparket mig igang.