torsdag, december 18, 2008

Jeg er blevet milionær


Det er ikke hver dag man modtager en større pengesum, kontant med posten, men da jeg kom hjem i går ventede 250.000.000 zimbabweanske dollars på mig.

Det er umuligt at fastslå , hvor meget - eller lidt - sedlen er værd, inflationen i Zimbabwe er så voldsom, at der er tale om hyperinflation, men jeg gætter på, at den ikke kan købe så meget som et riskorn og at den hverken er det papir værd den er trykt på eller den tryksværte der er brugt.

Det er Mellemfolkelig Samvirke der har sendt mig sedlen for at gøre mig opmærksom på problemerne i landet som også er ramt af en koleraepidemi, som den vanvittige præsident Mugabe mener er påført landet af Storbritannien og ikke skyldes det totale sammenbrud af landets infrastruktur.

3 kommentarer:

Zette sagde ...

Det er sygt - altså ikke mellemfolkeligt samvirkes brev, men Mugabe og hans regime

Nille sagde ...

Det mest groteske er jo nok, at ikke uddannede indbyggere i landet kan tro på hans sindssyge historier om, at det er det rige Vesten, der påfører dem de sygdomme... han burde fjernes ved magt den mand!

Donald sagde ...

Seddelen er bevis nok på en uansvarlig regering.

Hvis ikke de afrikanske nabostater kan gøre noget, kan vi andre nok heller ikke. Jeg kommer til at tænke på Bergstein, som sammenlignede militær indsats med bombning af en parkeringsplads for at redde en bil.
Eller noget i den retning.