fredag, marts 07, 2008

Støvsugerbanden og stegesoen


Der gik lidt forårsrengøring i det lille røde hus til eftermiddag. Kattene synes det er sjovt nok, så længe alle døre og vinduer er åbne og der bliver tørret og vasket af, selv tæppebankning iagttages med interesse, men så såre det blå monster kommer frem, er de over alle græstuer.

Det var dog nødvendigt. Pinga havde de første par dage hjemme et tilbagefald til sine før-udetider og brugte bakken ihærdigt med deraf følgende spredning af hvidt kattegrus i en radius af 2 kilometer om toilettet. Jeg tror Dyson har suget en halv pose grus op.

Jeg fik kigget på lidt køkkenforretninger i går og konstateret, at mine låger og skuffefronter er i helt standard størrelser, så det bliver problemfrit at finde nogle nye der passer. Om jeg så bare lige viperty-vopperty kan skifte dem ud, det er så en anden sag, men forsøget skal gøres.

Jeg har kig på nogle Multiform greb

Har også surfet lidt efter gaskomfur. Jeg drømmer om 90 centimeter - Siemens Range Cooker eller Smeg - men hånden på hjertet, hvornår er det nødvendigt? Jeg har lavet en 5 retters bryllupsmiddag til 30 personer på et almindeligt komfur og det er jo bare lir. Lækkert lir, men lir.

Derfor står valget mellem Siemens, Smeg og Ariston.

Jeg vil rigtig gerne have pyrolyse selvrens af ovnen. Og mindst et mega-turbo-røvsparkende blus.

For at øve mig i at sætte fliser eller mosaik op, starter jeg nok med et forsøg på mit lille toilet, hvor der nemt kan laves noget sjovt eller pænt, som samtidig vil ændre afgørende på det nuværende indtryk af tidløs Jem og Fix.

Og så solgte Fakta en Römertopf for 119 kroner, som jeg ikke kunne efterlade. Jeg tror, der skal noget nordafrikansk med lam, frugt og couscous i den allerede i morgen.

1 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det lyder som en fint projekt, med nyt køkken, når målene er standard. Med hensyn til komfur, så er Smeg jo altid lækkert at se på!

Om fliser, så ser dine forslag til fliser flotte ud, specielt det sidste.