mandag, marts 17, 2008

It ain't fit for man or beast


I går var det så lunt i solen, at vi overvejede eftermiddagskaffe på terrassen, men i stedet bestemte os for en travetur til havet og begge var en smule rødmossede ved hjemkomsten.

I dag rusker vinden i huset, piber i skorstenen og skubber til vinduerne. Samtidig drysser der snelignende ting ud af himlen. Det begyndte ellers så fint med blå himmel og hvide lammeskyer, men nu kan kattene ikke drives uden for en dør.

Gårsdagens påskebrygsmagning sidder lidt i min lillehjerne endnu. Det blev til Skands, som har en grim bitter bismag, jeg er ellers stor Skands fan, men denne var ret styg.

Brøckhouse, som smagte fint og frugtagtig, men slet ikke som påskebryg plejer. Og det samme kan siges om Gourmetbryggeriets Happy Easter.

Og så vandt rugbrødet ved mødet med pålæg - jeg havde stegt nogle ret stærke krabbefrikadeller, som det egnede sig fint til og også skinke og røræg var fint på brødet, så jeg giver det en chance eller to til - har jo surdej nu og vil huske rigeligt salt ved næsten bagning.

Til morgen måtte jeg efter mælk til morgenkaffen og trods svag hovedpine spottede jeg Faktas tilbud på frugtbuske, så for 75 kroner hjembragte jeg en brombær, en ribs og to hindbær.

Nu er spørgsmålet så om det er en god idé at plante noget som helst i snevejr? Jeg tror det ikke og der er ild i ovnen ;)

4 kommentarer:

Lotte sagde ...

Jeg ville overhovedet ikke overveje at putte noget i jorden i dag - SLET ikke, når der er ild i ovnen og varme hyggefimsekatte indendørs.

Sifka sagde ...

Godt at du ikke var mere åndsfraværende, end at du kunne spotte et godt tilbud.

Jeg er lige vendt tilbage fra den store indre by med masser af godt garn til bebsestrik. Gad god ha lidt ild i en ovn, men jeg kan jo tænde et fyrfads:)

Anonym sagde ...

Øv, jeg havde også håbet at få lejlighed til at putte noget i jorden i påsken, men det vel slet ikke. Det er brændeovnsvejr!

Marianne sagde ...

Det er altså et dejligt billede af de to putte-katte :-)