tirsdag, marts 04, 2008

Raketkatten Pinga og Kasper kostbar


Der blev løftet haler og hoveder, da jeg trådte inden for i Fredensborg Kattepension. Nogle af halerne og hovederne tilhørte mine to små grå.

Det var gået godt opholdet, forlød det, selv om Kasper er en lidt stridbar herre.

Hjemme blev der snuset og skridtet territorium af, og så blev der spist masser af Pussi.

Pinga er helt som hun plejer, kommer fræsende hvert andet øjeblik og vil lige ælte lidt og måske have et strøg over panden, men Hr. Kasper skal lige se mig an. Jeg må godt nulre et øre, men han opsøger det ikke, og er slet ikke nået til at smide sig overgivent på ryggen og spinde, som han ellers kan finde på.

Det kommer nok. Han tester mig også hele tiden ved at forlange, at blive lukket ind af nye døre og vinduer, hver gang han har været ude.

Eller er der gang i det lille vaskeri og selv om jeg tror min døgnrytme bliver nem at justere, hvad søvn angår, så er det værre med mad. Jeg bliver sulten efter de forkerte ting, på mærkelige tidspunkter.

Jeg har masser af frugt og ymer klar til at tage det værste, foruden rugbrød og nystegte frikadeller.

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Velkommen hjem. Hvor er det godt at høre, at de grå har haft det godt. Lidt fornærmet skal man jo være, så du ikke bare tror du kan tillade dig det igen lige om lidt. Godt at have dig på dansk jord - men virkelig spændende at læse om dine Houston-oplevelser.
Jeg burde komme afsted til et "Saucer-sted" mens dollaren er lav. Uhhhmmmm

Anonym sagde ...

Det var vel nok godt, at de små grå har overlevet pensionsopholdet og næsten har tilgivet dig. Jeg har hørt om andre små grå, der efter sådan et ophold går lige i hælene på deres menneske i ugevis, så det ikke sker igen.

Anonym sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

Vh Troels

Andrea sagde ...

Tak Troels - den er sød!