tirsdag, marts 11, 2008

Alle gode gange to


Hvorfor tag på en dejlig udflugt en gang, når man kan gøre det to gange?

Søndag var jeg i behageligt selskab med SifkaHolmegaards Glasværk. Vi kiggede, gloede, snakkede, spiste, drak og fik også både chokolade og bolcher i næsen og en enkelt pose, før vi var færdige med det skrøbelige univers.

På hjemvejen var vi et forhastet smut omkring min barndoms mytiske æbleskiveparadis i Dyndet i Borup, vi var ikke forhastede, men det var Malerklemmens folk. Lidt vildfaren kørsel på jagt efter stedet sendte os forbi og senere på osetur i en tehandel på kanten af en tørvesø.

Vel hjemkommen gik det op for mig, at jeg et sted på vejen havde forlagt min taske indeholdende blandt andet min nye blyant og min mobiltelefon. For mit indre øje, kunne jeg se, hvor det var sket: På glasværkets stilelige toilet i besøgsbygningen.

Gode råd var dyre, men i går morges ved værkets åbningstid kunne jeg fra naboens telefon konstatere, at det ikke står så skidt til med folks ærlighed, som man nogle gange kan tro fra historier og medierne: Min taske var skam blevet fundet og behørigt sikret natten over, jeg kunne bare komme og hente den, når det passede.

Så i går gik turen endnu engang til Holmegaard og med taknemmelighed fik jeg taske og indhold tilbage af de flinke folk i skranken.

Det var en ansat, der havde fundet tasken på toilettet og nej, jeg skyldte ikke vedkommende en findeløn.

Således opløftet i min tro på det gode i menneskeheden, kunne jeg dampe til København og spise sushi med en veninden. To gode udflugter på to gode dage, som også indbragte mig to gode snapseglas i 2. sortering ;)

3 kommentarer:

Havehyrden sagde ...

Vil blot angive en lille sød kattevideo. Man bliver bare i godt humør af at se den:

http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&NR=1

Marianne sagde ...

Hvor var det godt, du fandt og fik din taske tilbage.

Det lyder som nogle rigtig gode ture, du har været på.

Sifka sagde ...

Gys, hvis du havde mistet BLYANTEN!
Håber, at du havde en god andengangstur. Jeg var i hvertfald glad for at være med på den første.