lørdag, marts 22, 2008

Københavnerbank


Det er kun min anden påske i det lille røde hus - og kattenes i øvrigt. Jeg husker ikke, hvordan det var sidste år, eller også var jeg konstant på arbejde.

Jeg skal love for at københavnerne er kommet på landet. Hvert andet sommerhus er pludselig proppet med folk, der skal spille høj musik, save med motorsav eller lader deres unger fræse rundt på deres atv'ere.

Pinga har også fået landliggerne at mærke. Pludselig hørte jeg katteskrig i et helt andet toneleje end det sædvanlige.

Hun var i face off med en racekat af en art. Jeg så den flødefarvede djævel kaste hende ned på ryggen i indkørslen og Pinga i bogstaveligste forstande tage benene på nakken. Desværre løb hun bort fra mig og den åbne dør.

Først halvanden time senere kom hun traskende. Hun har ingen synlige skader, men hendes ego har vist fået et knæk, ud vil hun ikke rigtig, og den mindste lyd får hende til at fare sammen.

Alt hvad hun trænger til er sofasøvn og beroligende tale. Jeg har lovet hende, at mandag aften tager de alle sammen hjem - også den flødefarvede.

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Åhr nej, det lille pus. Sådan en dum Københavnersnudekat (hvad er det jeg siger!). Det er et dejligt billede af en tryg og tilfreds sofamis.

Andrea sagde ...

For lidt siden var hun lige ude - jeg bildte hende ind, at den forfinede københavnersnudekat ikke kunne tåle den rå permafost der ligger over området ;)

Anonym sagde ...

Hvad skal alle de mennesker dog der hos jer Husejer? .." Tag dog hjem" :-)
og SIfka,,,hvad var det dog du sagde ti hi....

Andrea sagde ...

Nu er Sifka jo ikke en københavner, Anne, hun er fra Amager, det er jo noget helt andet ;)

Men jeg er enig - de skulle tage at tage hjem allesammen.