mandag, september 10, 2007

Undskyld - skal nok prøve at forbedre mig


Hmm, og jeg som altid synes, jeg er så flink - men det synes fødselsdagsguden altså ikke, så den store regnehane er på fuldt åben fra morgenstunden.

Jeg blev ellers vækket med fynd og klem og gave. Kasper havde en bogfinke til mig, som han højlydt gjorde opmærksom på. Til næste år forventer jeg at han eller Pinga kan lave morgenkaffe også. Kaffe og bytte, ah ;)

I dag ville min mor i øvrigt være fyldt 79.

Familiefortællingen om min fødsel lyder, at min far blev meget tavs, da de ringede fra fødeklinikken. De sagde nemlig: Tillykke med pigerne.

Han troede at han havde fået tvillinger, Jordemoderen førsøgte bare at gratulere for min mors fødselsdag også.

Der skulle meget til at gøre min far mundlam.

7 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

Tillykke med dagen, - også selvom det regner, der er vel andre end dig, der fylder år i dag.

Det er lidt hyggeligt at have fødselsdag samme dag som en af sine forældre, synes du ikke. Jeg er født på min fars fødselsdag, og selvom han blev skilt fra min mor, da jeg blot var et par år, og ikke var en del af min barndom, så var han der på en eller anden måde altid til vores fødselsdag, - bare uden gave.

Kattenes gaver skal man ikke kimse af, jeg ville bare nogen gange ønske, at den blev præcenteret på gulvet og ikke på min dyne ;-)

Andrea sagde ...

Tak skal du have Kagekonen.

Heldigvis præsenterer Kasper kun sine gaver på gulvet ;)

Jo, det er faktisk hyggeligt at dele fødselsdag med en af sine forældre.

Selvom jeg synes det var lidt uretfærdigt, da jeg var lille, fordi min mor og jeg skulle blive enige om, hvad vi skulle have til middag og sådan. (Derefter skulle min mor jo altså lave middagen, det faldt mig aldrig ind, at det også var uretfærdigt ;))

Jeg husker vores 18/50 årsdag som en meget fin fællesdag, hvor der både var mine og hendes venner.

Anonym sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen. Her er det ved at klare op, så med lidt hiv og sving måske også hos dig! Rigtig god dag!

Liselotte sagde ...

Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Herovre har solen skinnet næsten fra morgenstunden, så vi klager ikke over din opførsel ;-)

Sifka sagde ...

Tillykke igen, og hvor er du heldig, at du sådan får bogfinker til morgenbordet.

Det kedelige vejr skyldes garanteret nogen andre, der har fødselsdag, jeg nægter at tro andet.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig fødselsdag:) Hurra! Hurra! Hurra!

Zette sagde ...

Hej Husejer. Tillykke, tillykke. du har været sød og rar, det er jeg sikker på - ellers ville Kasper da heller ikke bringe dig gaver. Jeg fik forresten en spillevende muldvarp serveret af Tokken på min fødselsdag i lørdags. De har sans for det, de små kattedyr.
Jeg håber, at du har en god dag!

Andrea sagde ...

Tak for de fine hilsener fra alle i gode mennesker.

@ Zette - så tror jeg faktisk, at jeg foretrækker en død fugl. Er ikke sikker på, at jeg kunne klare en lidende muldvarp, har dem heldigvis slet ikke her, pga sandindholdet i jorden, som er ca. 99%.