søndag, september 23, 2007

Begær


Det er ikke fordi jeg mangler redskaber til at frembringe alsidige variationer af kaffe, men denne her må jeg bare eje. Jeg så dens blanke bror hos Catarina.

Kan se mig selv smile bredt, hver gang den er i brug og så kan den varme og skumme mælk, så ægte cappucino løber den af tuden. Det er noget mere avanceret end dens traditionelle forgænger, som jeg ofte bruger.

Jeg havde faktisk nogle småting på programmet, men så blev jeg grebet af dovenskab og min lydbog og nu er bølgetæppe II på vej mod 60 rækker ;)

Der er fut i aftenovnen og kattene er sure over, at ydredøren er lukket. De surmuler i soveværelset, men som temperaturen stiger i stuen, skal de nok komme listende og flade ud.

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Øj, den er fin. Jeg har også den traditionelle, men den der gi'r lyst til en lille latte lørdag morgen. Jeg drikker ikke kaffe af betydning, fordi jeg er lidt lang tid om at lande efter indtagelsen.

Anonym sagde ...

Den er smart!
Dovenskaben har også bredt sig her blandt både to- og firbenede, ilden knitrer og kattene sover. Og om lidt er der 'Forbrydelsen'.

Marianne sagde ...

Det lyde lækkert og sikke fin den ser ud.
Den håber jeg du får :-)

Unknown sagde ...

mit begær er også bleven vakt .. altså lissom .. ehh..

Syns versionen i ren alu er sej - og det ser jätte fiks ud - på den der italiano instruktiosvideo de har på deres hjemmeside ;)

hmmm m m m delioso..