søndag, september 30, 2007

Benløse fugle??? Lad da mig skaffe nogle med ben!


På morgenens rundflyvning over blogland blev tanken om benløse fugle plantet i min appetit. Jeg ville gerne angive kilden til indfaldet, men kan simpelthen ikke finde tilbage til åstedet.

Måske har der været tale om et subliminalt budskab - som det indklippede Coca Cola logo i biograffilm, der måske kan få horder af folk i kiosken i pausen efter koldt at drikke.

Anyway - det er her, det er ekstra fedt at bo i et sommerhusområde, der er altid en åben butik og der er altid oksekød at skaffe. Nu er det ganske vist ikke inderlår jeg har fået fat i, men en stabel bøffer med fedtkant. Heldigvis er jeg skarp med en kniv og skal nok få skåret dem igennem på langs til en rulbar tykkelse.

Jeg ved faktisk ikke, hvordan en traditionel benløs fugl skal smage, men mine skal have noget grøntsagsblanding indvendigt og et stykke bacon udvendigt og i gryden med noget væde, noget småsur fløde, en klat tyttebær syltetøj og dertil grov hvidløgskartoffelmos med hakket persille i.

Hvornår kan man være bekendt at spise aftensmad?

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du må i hvert fald hellere gøre det, inden fuglen er fløjet ...

Zette sagde ...

Nunununu - jeg bliver sulten af at læse om det. Jeg er selv i gang med en grydefuld gammeldags revelsben, som min farmors søster lavede dem - kogt i timevis til de skvatter fra benet og med uhyggelig god brun sovs til. Jeg vil gerne spise lige om straks.

Lene sagde ...

lige når du har lyst til det :-)

Sifka sagde ...

Det lyder godt, men anderledes end jeg er vant til. Man spiser vel når man kan?

Regitze sagde ...

det var ovre hos Fr. Møller. jeg er ved at hidse C op til at lade sig inspirere.
spred endeligt dine fuglefiduser!

Andrea sagde ...

Tak Regitze, det var da der det var, at ideen kom fra.

Hids videre på ham. Det er godt. Jeg snuppede et par stykker inden de fløj - og sovsen blev trods minimal indsats fænomenal.

Bimlede lidt løg, champignon, chili og hvidløg i smør og ind i rullerne og så i gryden med en slat død rødvin og derefter okseterning, vand og fløde da spritten var borte.

Lidt tyttebær til sidst og så mos, tyttebær og syltede perleløg til. Mums.

Mette H. sagde ...

Man kan da spise aftensmad på ALLE tider af døgnet. I hvert fald når man er mig.

Det lyder som om de blev rigtig gode - fuglene.