onsdag, september 05, 2007

2.000 ekstra gratis karma-bonuspoint


Ham der fører regnskab med folks karma kan godt taste 2.000 ekstra point ind til mig. Jeg har været mild og medgørlig, som Viggo Skjold-Hansen efter han blev taget af tyskerne.

Mit gulv blev færdigt, panelerne blev savet og sat op og præcis klokken 12.00 kørte jeg mod Silvan for at aflevere den lejede flisedræber og derefter videre til Ikea i Tåstrup.

Og jeg må sige, det gik gelinde. Alt var på lager, endda ovenstående vitrineskab, som trods flere billeder i kataloget ikke findes på hjemmesiden og som, da jeg sidst spurgte til det, var i restordre på ubestemt tid.

Jeg havde nu også været ualmindeligt fiffig – hvis jeg selv skal sige det – og søgt mig frem til varenummeret hos Ikea i Østrig, som tilsyneladende er det eneste sted i Europa, hvor man vil være ved, at Granmo ikke bare er en svensk by, men også et vitrineskab.

Med varenummeret oppe under neglene vist den klassiske online lagerforespørgsel forbløffende nok forekomst i Taastrup.

Og sådan var det også i virkeligheden, mirakuløst nok var de to køkkenelementer også hjemme.

Så i løbet af nul komma dut, kunne jeg køre mod vareudleveringen. Min kassekø gik ganske vist i stå på et tidspunk, men så åbnede en sød dame nabokassen og jeg var den eneste der ville betale med dankort, så jeg kunne hoppe lige derover med min dyrebare bestillingsliste og slippe de virtuelle slanter.

I vareudleveringen blev 9 kasser med 343 kilo møbler kort efter kørt frem til mig og så legede jeg ellers storsvedende vægtløfter en rum tid for at få bakset det hele ind i bilen, så jeg kunne trille hjemefter.

Turen gik meget adstadig for en enkelt kasse måtte stikke lidt ud af min bagdør.

Vel hjemme kastede jeg mig straks over vitrineskabet. Det tog fire timer at samle det.

Egentlig ikke fordi det var vanskeligt, mere fordi der var mængder af møjsommelige og dårligt forklarede processer.

Da jeg nåede til påsømning af bagbeklædningen måtte jeg stoppe op i undren over, at der efter planen skulle sømmes 87 søm rundt i kanten. Ikke 85 eller 88, 87.
Hvem søren træffer sådan en beslutning?

Jeg tror jeg nøjedes med 36 ;)

Så morgendagen byder på samling af de to køkkenmøbler. Har ingen idé om, hvor lang tid det kommer til at tage, men det ville være skønt, hvis vejret er lige så fint som i dag, så noget af det kunne foregå udendørs.

Og så tror jeg, at både kattene og jeg ser frem til at få læsset alt det ophobede habengut ud i det nye bryggers, så stuen ikke mere skal ligne en marskandiserforretning efter
et bombenedslag.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Tillykke med det vellykkede projekt. Det blir da bare helt og aldeles sindssygt flot.

Marianne sagde ...

Sikke en dag, men det lyde faktisk virkelig til det gik ret nemt. Det må være dejligt!
Nogle gange kan man godt være heldig med at tingene glide for en, men du har nu også gjort dig fortjent, som du har knoklet på.

Anonym sagde ...

Har du en lastbil, Andrea? Hvor jeg dog kender trængslerne ved at samle Ikea-møbler. De mennekser, der skriver vejledningen, sidder sikkert og klukker over al den postyr, deres tekst afstedkommer.

Zette sagde ...

Jeg forblændes til stadighed over din handyhed, husejer. Du kan godt nok få tingene til at ske!

Anonym sagde ...

Jeg er behørrigt imponeret af dig!! Smadderfint vitrineskab! Tillykke med ihærdigheden. Det ser herfra ud til, at du får ønsket opfyldt om dejligt vejr til resten af dit store projekt! You go girl - Rigtig god weekend, hvor jeg under dig afslapning!