fredag, juli 27, 2007

Stilleben (øv, at det ikke mere staves med tre l'er)


Det er nok et ret klart tegn på, at ens arbejde fylder meget i ens liv, når ovenstående foto kan opsummere, hvad der ellers foregår.

Mit arbejdsliv er skruet sådan sammen at jeg arbejder fire-fem dage med 50-60 timer og så har tre-fire-fem ja helt op til syv dage fri i streg.

Det passer mig faktisk fint, men min blog bliver kedelig af det, og kattene føler sig forsømt.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så er det godt, at Kasper og Pinga har hinanden - mon ikke, de har stor glæde af at være to, når madmor sådan render væk?
I hvert fald må det være dejligt for dig med den gode samlede frihed - jeg er lidt misundelig.

Marianne sagde ...

Din blog bliver ikke kedelig af det. Jeg kigger tit ind til dig, og hvis du ikke er 'hjemme' kommer jeg bare igen :-D

Det er godt de er to sammen, de katte, så er det ikke så slemt. Tænk de så har dig meget de dage som du har fri. Det er godt nok mange timer du har i streg, og det må være hårdt, men det udløser jo nogle gode fridage.

Sifka sagde ...

Jeg kigger troligt ind hver dag og jeg synes ikke at det er kedeligt.
Jeg synes også det rart at du næsten dagligt kigger ind hos mig, så tak for det:)

Kattene klarer sig fint er jeg overbevist om, og det gør du vel også, selv i de perioder med mange timers arbejde. Det lyder lidt hårdt, men også dejligt.

Jeg kan rigtig godt li' dit ternede tæppe og du må altså lave en sort/hvid bølge med en enkelt kontrast, som førhen nævnt.

Andrea sagde ...

Takke for gode ord om manglende kedelighed ;)

Og det er bestemt godt, at kattene har hinanden, men det er tydeligt at mærke, at de synes det er sjovere når jeg er hjemme i flere dag, så bliver de næsten kærlige ;)

Og jo, selvom det er hårdt at arbejde meget, så er belønningen med sammenhængende fridag fin. Jeg tror ikke jeg ville synes det var sjovt at arbejde almindelig 9-16.24