mandag, juli 09, 2007

Kat og allergi


Det mest almindelige er vist, at mennesker er allergiske over for katte. Pinga er allergisk. Over for hvad, vides ikke, men forhåbentlig ikke mennesker.

Jeg spottede nogle underlige sår på hendes hals i går, som ikke lignede skader efter slåskamp, og fik en tid hos dyrlægen i dag.

Han aner ikke, hvad hun er allergisk over for, men et eller andet irriterer og så bliver hun tilsyneladende ved med at bide og kradse til der går hul.

Nu er hun på antibiotika og har fået noget klødæmpende.

Hvis det er de forbaskede lopper, som stadig spørger i gallerierne, så er hun stærkt allergisk, der var nemlig ikke nogen eller æg på hende, da han kæmmede.

Ellers har dagen været stille og hyggelig, vejret er fint og nu har vinden endelig lagt sig efter mange dage, jeg har gang i en lydbog, så jeg kan hækle samtidig og det er blevet til en plade bagels.

Om lidt bliver en smut med varmrøget ørred, tomat og hvidløgsost. Det får så gøre det ud for aftensmad ;-)

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Lyder til at du skal hygge igennem. Her er der også lavblus, vi har spist sushi og om lidt er jeg at finde foran fjerneren iført hækletøj og krimi på, nå ja, TV CHARLIE.

God bedring med Pinga, håber du får styr på det. Det er da synd hun skal generes af sådan noget.

Marianne sagde ...

God god bedring til lille Pinga. Det er synd for den.

Dit aftensmad lyder rigtig lækkert

Anonym sagde ...

Det er underligt du skriver det, for nøjagtigt sådan et sår, har min Garbo fået, som jeg ikke kan forklare på nogen måde. Hun er indekat jo! Håber dælme da ikke, hun er blevet allergisk! Hvis ikke snart det går væk, må jeg også en tur til doktoren.

Andrea sagde ...

Pinga og jeg kæmper dagligt om to piller hun skal have, men hendes sår er tørre nu og der er ikke kommet nye til.

Nu ved jeg jo ikke, hvor længe du har haft Garbo, Deborah, men hvis hun aldrig tidligere har haft sådan noget, så ville jeg da holde et vågent øje med det.

Jeg var advaret på forhånd med Pinga, hun var halvskaldet på bagkroppen da jeg fik hende, uden at jeg helt har fået en optimal forklaring, så da jeg så de sår, var det bare om at få stoppet dem.

Måske er det bare en myg eller et stankelben, der har stukket Garbo og så har hun kradset hul?