lørdag, juli 28, 2007

Lyserøde likørskyer


Så lykkedes det, jeg fik fat i en bakke hindbær. Fandt dem på vej hjem fra arbejde, fint stillet ud ved vejkanten i en lille bakke. God pris, smukke bær.

Det betød så, at jeg måtte et smut omkring sommerhusområdets evigt åbne købmand, som trækker kunder fra et kæmpe område.

Sådan en halvsen lørdag eftermiddag, hvor alle andre forretninger har lukket, er biksen fuld af alt fra polske håndværkere, som nu har en kort weekend, til folk der spontant har besluttet at køre i sommerhuset og skal proviantere over områdets fastboende desperadoer, som lige skal have det sidste inden købmanden tillader sig at lukke en 8-9 timer.

Så jeg fik mig et par venner, da jeg stod i køen med seks dåser kattemad og 3 flasker ussel, billig vodka. Dem der kun havde råd til fem af en sixpack guldbajere, hvis der også skulle være til nattens smøger, smilede bredt og medvidende.

Nu er den ene flaske blevet til en aftenhimmel i en sylteflaske, og som det ses er min solbærrom og Creme de Cassis holdt op med at ligne mosevand og blevet til yndig ung likør.

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det var godt at du fik fat i hindbær.

Mine flasker er også klaret gevaldigt op, så jeg håber igen på det bedste.

Da jeg købte vodka, var jeg i en aldi langst fra hjemmet. Jeg følte, at folk i køen, tænkte at jeg var sådan én, der ikke ville genkendes i eget miljø med to flasker billig sprut rullet ind i reklamer og lagt i cykelkurven:)

God weekend!

Marianne sagde ...

Der kunne du have fået nye venner ;-) Hvor er det en smuk farve den med hindbær og de andre ser fine ud.

Anonym sagde ...

Ja, hvad skulle man gøre uden købmand Bahr?

Anonym sagde ...

(eller var det købmand Vad?)

Andrea sagde ...

@ Sifka, der må være en eller anden grænse, hvorover folk godt kan regne ud, at man skal bruge vodkaen til anden end at bælle. Seks flasker i en karton, måske?

Da jeg boede i Charlottenlund, købte folk Bombay Sapphire i sådanne mængder, når den var sat ned ;)

@Marianne - om to måneder håber jeg den smager lige så godt, som den ser ud.

@ Madame - det var købmand Bahr, den kommer jeg lige forbi, når jeg køre dem gode vej om Arresø hjem.

Vad besøge jeg mest på fridag, for så kan jeg få lidt motion på cyklen.

Unknown sagde ...

Jaaa sikke fine farver ;)

Kagekonen sagde ...

hvor ser det bare godt ud... havde faktisk slet ikke overvejet at bruge bær og frugter til andet en syltning og kagebagning...