lørdag, juli 21, 2007

Potter-mania i Asserbo


Se godt på dette billede. Et styk jomfruelig, nybagt Harry Potter bog!

Indkøbt da boghandlen i Helsinge slog dørene op klokken 9.30, de havde faktisk åbent i nat klokken 01.01 og der havde været pænt besøg.

Jeg er i syv sind om jeg skal tage hul på bogen nu, jeg får nemlig gæster i eftermiddag, der bliver og overnatter, eller om jeg skal nøjes med at kigge beundrende på den til i morgen.

Potter egner sig fortrinligt til at blive læst uden andre pauser og ophold end rugbrødsmad og toiletbesøg, så valget er vist ikke svært.

Jeg opdagede Harry Potter relativt sent, tror faktisk at de første fire bøger var udkommet, da jeg tilbragte et par sommerdag med at sluge dem og siden har jeg købt de nye på udgivelsesdagen og beruset mig i Rowlings magiske univers.

Hvis jeg nogensinde ender på den berømte øde ø, vil jeg gerne have de syv bøger med.

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Tillykke og rigtig god fornøjelse. Vi hører vel ikke fra dig den tid det ta'r at sluge bogen, så du må ha' en god weekend:)

Carina sagde ...

God fornøjelse, den er nemlig go og ja bedst i et stræk

Marianne sagde ...

Du må holde tæt på de hemmelighede der e der i. Jeg venter på den danske udgivelse, da mit engelske ikke er til at læse den nu. jeg på pænt vente. Jeg plejer at stå i kø om natten :-) Bare det var mig der havde den nu!!!

Andrea sagde ...

@sifka - nej, når først jeg går i gang kører jeg igennem, så god weekend til dig også ;)

@Carina - tænker at du nok sover nu, men regner også med at den er god. Hvor længe var du om den.

@Marianne - jeg lover ikke at afsløre noget. Det er først til oktober den kommer på dansk ikke? Håber du holder til det.

Synd vi ikke bor tættere på hinanden så kunne du låne mine engelske. Jeg tror det er godt at øve sig med bøger man allerede har læst på dansk, det gjorde jeg i hvert fald engang, og så kunne du genopleve serien på den måde.

Marianne sagde ...

Jeg tror det er til oktober Potter kommer på dansk.

Jeg har en af bøgerne på engelsk, men jeg får ikke det hele med, og det skal jeg have, men du har da nok ret i, at når jeg kender historien på dansk kunne jeg godt prøve at læse dem på engelse.

Måske skulle jeg engang prøve den jeg har på engelsk. :-D

Jeg er helt angst at se blogbot eller andre overskrifter for at de skal afsløre noget om Potter, men det er ikke sket de andre gange, så hvorfor nu.....

Anonym sagde ...

Det var lige som mig, jeg opdagede også Harry sent, men til gengæld faldt jeg også PLADASK for dem, da jeg endelig kom igang. Jeg har ingen af dem selv, og nu venter jeg, så jeg kan købe dem alle i en fin indbinding el. noget forhåbentlig. Men læse den jo det skal jeg!! Rigtig god fornøjelse!

Anonym sagde ...

Der skulle komme 50 mm regn i dag, Andrea, så du får nok mulighed for at fordybe dig i bogen - tillykke med den, det lyder spændende. Jeg har aldrig selv læst Potter-bøgerne, men ved godt, at folk er vilde med dem.