søndag, juli 29, 2007

Livet i langsom gengivelseDer er to muligheder:

  1. Jeg kunne linke til eller gengive dette indlæg ord til andet
  2. Eller jeg kunne lade være
Jeg vælger 2.

I stedet kunne jeg delagtiggøre jer i en lille drøm jeg har: At købe mig en Airstream Bambi campingvogn og spænde den efter en fornuftig bil og køre USA tyndt.

Det er en drøm, som har en stor logisk brist, tanken om at tilbringe blot en enkel nat på en campingplads tiltaler mig lige så meget, som at spise jord fra en pestkirkegård.

Men det er nok fordi campingpladser vækker domme eller fordomme om al for voldsom nærhed til andre mennesker og alt for mange regler.

Mon ikke jeg kan finde steder i USA, hvor jeg kan nøje med minimal kontakt med medcampister og i stedet nyde naturen?

Jeg ser mig selv på en sten ved et bål med et varmt blikkrus kaffe i hånden, hvor en grydefuld chili bobler over den åben ild og jeg kigger ned på en smaragdgrøn vild flod i bunden af en gigantisk slugt.

Skulle der stå en cowboykaktus i yderkanten af billedet og tude en ensom ulv i nærhed, er det også fjong.

Det er godt at drømme ;)

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg håbe virkelig din drøm komme til at gå i opfyldelse. Jeg forstår vikelig din frygt fo campingpladser og andre mennesker. For det gider jeg virkelig ikke. Jeg ejse ikke for at komme i kontakt med ande. (nu lyder jeg lidt mukken, men det er bare ikke mig)

Held og lykke -og husk lige en forbindelse til internet, når du engang tage afsted :-)

Anonym sagde ...

Nej hvor sjovt. Jeg så engang en udsendelse, hvor de istandsatte en af de store Airstreams og, der viste de også den lille og jeg faldt også for den.

Men jeg har det NØJAGTIG som dig ved tanken om campingpladser. Men mig en stor fed amerikanerbil og til nøds en kæreste med på slæb - I'm in! :-)

Anonym sagde ...

Ja, det er skønt at drømme og indimellem at gøre drømmene til virkelighed. Mon ikke godt din drøm kunne lade sig udføre? Jeg tror, nettet kan anbefale dig de rigtige steder...
Herlig beskrivelse af din drømmeferie - minder mig om mine højt elskede Anders And-blade i barndommen, når du fortæller om cowboykaktus.

Unknown sagde ...

Jaaa de er bare så fede de Airstream Blikdåser.

Jeg har nogle amerikavenner som er "teltnisser" - de daffer rundt i Europa med de telte som bla. Roskilde Festivallen lejer..

. . Og de daffer alle rundt i de der "blikdåser" - men i den gamle udgave. Og det river i én hver gang man bare ser den - og sætter foden inde for døren..

Jaahh hvem der kunne sidde og søbe stærk cowboy mokka - ved en gigantisk flodmunding OverThere..