onsdag, august 01, 2007

Uglad i bad


Mød min nye kajak: En 30 liters el-vandvarmer fra det lokale firma Metro.

Bedst som huset væsener havde morgenhygge i senge, startede et spontant brusebad på badeværelset, som sendte kattene i løb ud i haven.

Bunden var tæret ud af vandvarmeren. Der røg de kajak-penge.

Hvad værre er, den kan først blive monteret på onsdag - en uge uden varme bade, det er lang tid, synes jeg, men håndværkere skal jo også have ferie.

6 kommentarer:

Regitze sagde ...

sikke noget!
men nu er skyerne på retræte, så hvis du ruller haveslangen ud, har du til et solvarmet brus.

Andrea sagde ...

LOL Regitze - jeg har 50 meter - og jeg har engang set, at man kan sætte slangen fast i cirkler på et stykke træ, som så kan flyttes efter solen.

Håber det også virker i morgen klokken 03:20, når jeg står op ;)

Anonym sagde ...

Vores bedsteforældre nøjedes med et fad med vand - men det ville jeg nødigt. Håber du hurtigt får varmt vand i hanerne, indendørs.

Andrea sagde ...

I hele sit liv havde min farmor ikke et badeværelse i sin bolig, så jeg ved godt, at jeg ikke skal klage, madame.

Jeg har nu alligevel haft kolleger i gang på vores fælles arbejdsplads for at finde et brugbart bad til i morgen tidligt.

Der er masser af badeværelser, men få med færdig installation. Nu er det lykkedes.

Anonym sagde ...

Sjovt at høre, at vi har badefaciliteter på job - det vidste jeg slet ikke. Rart, hvis jeg en dag får brug for det lige som dig.

Anonym sagde ...

Den var jeg også på i mit hus, da jeg havde det! Så jeg ved, hvad det koster. Min røg bunden ikke ud af, men den sprang propperne! :D Det er aldrig belejligt sådan noget....og man vil altid hellere bruge pengene på noget andet.