torsdag, august 16, 2007

Jagttrofæer IITak for kommentarerne til min nye bukkehovedknagerække – de er jo overvejende positive.

Hovederne kan i øvrigt købes her, hvis man lyster. (Nej, jeg får ikke returkommission)

Dog synes Zette de er lidt væmmelige. Det har jeg tænkt lidt over.

Jeg ville aldrig hænge et ægte jagttrofæ op. Dybest set synes jeg, det er underligt at prale med sin evne til at dræbe.

Ikke at jeg ikke godt ved, at nogen typer jagt er nødvendig for bestande osv. Men sådan den rendyrkede: Nu tager jeg af sted med det ene formål at dræbe den smukkeste, største buk, giraf, tiger eller vandrende pind. Det synes jeg er sært.

Når det så er sagt, så er jeg fascineret af jagttrofæet som ikon og hængte hjertens gerne et elghoved op over sofaen, hvis det var af plys, eller lagde et akryl isbjørnetæppe foran min brændeovn, hvis der var plads ;)

Jeg pønser på at strikke en underlig fisk til et stykke drivtømmer som fisketrofæ.

Og så hænger ovenstående muse-trofæ altså på mit badeværelse.

Kattene har aldrig værdiget det et blik, men jeg kom en gang langt med at bilde mine nevøer ind, at det var hovedet fra den første mus de havde nedlagt.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Tror du ikke, at du kan arve Finn Nørbygårds elg fra 'Mig og Elvis'?

Det er en meget fin mus, men hvor kommer den så fra??

Knagerne kendte jeg i forvejen fra en lille biks, der af og til sælger lidt af mit bakseri, men derfor er de da fede alligevel.

Hyg med katte og hvad du nu finder på i dag:)

Regitze sagde ...

jeg fik slet ikke kommenteret, at jeg synes, dine knager er aldeles pragtfulde.
her i huset skal der forhåbentligt hænge et gammelt gevir ude på gavlen en dag. det ville jeg synes, gjorde sig. et loppemarkedtrofæ.

Anonym sagde ...

Jeg har samme holdning til jagt som dig - og hos mig er det mest træfigurer, der pynter op. Det er en helt pragtfuld mus, du har på dit badeværelse.

Marianne sagde ...

Sød mus, som kan give anledning til sjove historie til de små. Jeg har en lampeskærm, som jeg bildte min yngre kusine ind, at det var menneskehud den var lavet af. Hun kiggede tit på den :-) Og sådan kan jeg fortælle andre sjove historier om mine ting hjemme hos mig :-D

Zette sagde ...

Jeg synes stadig dine bukkehoveder er lidt for meget trofæ for min smag - men det er fint nok - er ret enig i din holding til jagt.

Har en århusiansk veninde, der har et helt tyndt hvidt og brunt koskind liggende under sofabordet - det er jeg helt vild med - og det er så blødt, så blødt - og ret anderledes synes jeg. Har overvejet at anskaffe et, men er altså ikke sikker på, at ham jeg er gift med er enig.... Må smugle det ind en dag - eller hov bestille på nettet uden han ved det!