onsdag, maj 23, 2007

Drivhuset ankommetOp ad døren til mit skur stod en fin grøn pakke, da jeg lettere udmattet kom fra arbejde ved halv femtiden.

Mit drivhus var ankommet – damen fra Solsikken har holdt ord og sendt et nyt, nu det første forsvandt under transporten.

Tidligt, tidligt i morges nåede jeg lige at læse hos Visitsen, som inspirerede mig til købet, at hendes drivhus var kollapset og forvandlet til blomsterpinde. Det blev jeg lidt bekymret over at læse.

Nu er jeg spændt på, hvilken skæbne mit får. Jeg morede mig fint med at samle det – ikke mindst påsætningen af plastikbetrækket, må have været et syn for guder at iagttage.

Kattene så lettere forbløffet til og har endnu ikke opdaget, at det står på et sted, hvor de ynder at smutte ud under hegnet.

Nu er det heldigvis forankret med pløkker i jorden, ellers ser jeg for mig, hvordan Kaspers pandebrask kunne sende hele konstruktionen tumlende hen ad græsset, hvis han pludselig kom fræsende.

Plastikhytten er nu blevet hjem for mine chililer, agurk og tomater. Det bliver spændende at se, om det projekt lykkes.

Jeg tror nok, at tre kartoffelplanter, lidt løg, rucola og måske spinat har fået fodfæste i mit grøntsagsbed. Lørdag kommer min bonusMor forbi og så kan hun opklare mine havetekniske mysterier.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det fint ud. Jeg håber du får mere succes med det, end jeg nåede med mit.

Så må jeg jo følge med her og se hvordan det går med dine planter - og lide i misundelig stilhed...