søndag, juni 08, 2008

Nilles udfordring

Nille har udfordret mig og den tager jeg gerne op.

1. Hvad lavede du for 10 år siden?

Jeg var i gang med et voldsomt forceret projekt, hvor jeg skulle stå for alt fra udtænkning af arbejdsgange til indkøb af skriveborde over funktionaliteten i en database. Sjovt nok var det sværeste at skaffe skrivebordene, for dengang var industriferien hellig.

Jeg var samtidig lige blevet medejer af en 146 m2 stor herskabslejlighed på Frederiksberg, som skulle sættes i stand. Det var en hektisk sommer.

2. Hvilke 5 ting er på to-do-listen i dag?
Kun en eneste ting – som har stået på den hver dag i 2 år – male og fikse min gang/entre. Jeg tror den kommer til at stå der lidt endnu, om en uge vender jeg tilbage på job. Der er ikke en opgave der plager mig.

3. Disse snacks kan jeg godt lide:
6. Jeg tror, det er nemmere at skrive, hvilke jeg ikke kan lide: Poppet hirse og tyske jordnøddeprodukter, men ellers er mine smagsløg nemme at gøre glade og salte ting for dem til at juble.

4. Ting jeg gerne ville gøre, hvis jeg var milliardær:
Først banale ting som at købe mig et hus med fri udsigt over vandet og en åben sportsvogn. Derefter ville jeg sige mit job op og så finde ud af, hvordan jeg kunne hjælpe med at sætte en stopper for de urimeligt mange malariadødsfald verden over.

5. Steder jeg har boet:
Amager
Skovlunde
Taastrup
Vanløse
Århus
Hellerup
Frederiksberg
Østerbro
Charlottenlund
Lynnwood, en forstad til Seattle
London

6. Disse 5 vil jeg gerne vide mere om:
Hmm, siden opfordringen breder sig så hurtigt som en skovbrand i juni, er den nu åben for enhver, der har lyst.

2 kommentarer:

Nille sagde ...

Interessant at tænke tilbage på et bestemt årstal synes jeg... der er pudsigt nok noget markant vi erindrer fra de fleste år! Nummer 4 udraderer jo nødvendigheden af nummer 2 - og er absolut vigtigere i sidste ende ;-)

Marianne sagde ...

Sjov læsning. Sikke mange steder I alle har boet.... :-)