mandag, december 10, 2007

Vi med grantræ og kulørte lamper


Anden søndag i advent blev jeg ramt af en ubestemmelig følelse af ikke at jule nok. Meget mærkværdigt, men den sendte mig på tur rundt til de nærliggende julemarkeder, hvor jeg konstaterede, at man hurtigt får for meget.

Altså endte det med et lille træ i en balje og en laaang kæde med kulørte lamper. Præcis den dårlige smag, min mor altid advarede imod.

Jeg synes det er smukt, og kan sagtens overtales til at blive en af dem med julemandsslæde, rensdyr og hele pivtøj i neon på taget ;)

8 kommentarer:

Lotte sagde ...

Sidder lige og smiler med lyd på!
Smag kan jo diskuteres og det har vi ofte gjort højlydt derhjemme. Af bar drillesyge har min far de sidste mange år installeret et PLASTICjuletræ med kulørte lys i det ene vindue i garagen - som dermed er det første syn, der møder mig, når jeg kommer hjem på juleferie.
Jeg synes, det er fælt, men samtidig ville jeg jo også blive skuffet, hvis han en dag ikke gad den leg mere ;-)
Lad os bare få lidt lys og kulør i dette grå decembernoget...

Anonym sagde ...

Jeg vil utroligt gerne vide, hvor du har opdrevet kulørte lamper!!! Jeg kan nemlig godt lide dem, men de er ikke til at opdrive her hvor alt skal være "så korrekt"!!! Synes dit Juletræ er meget meget fint!

P.S. Hvorfor kan jeg pludselig ikke skrive kommentar som mig selv mere??? Jeg kan kun enten hvis jeg opretter en blogger account el. hvis jeg er anonym - før kunne jeg vælge "other" og så skrive mig selv. Er det med vilje???

Deborah

http://deborah.dk

Sifka sagde ...

Husejer du er for fed, og jeg er vild med dit lille juletræ. Det er SÅ italiensk, at jeg får udve. Jeg må have sådan en kæde!

Marianne sagde ...

Jeg syntes altså dit juletræ er meget flot med sine farverige lamper i :-)
Tillykke med det :-)

Regitze sagde ...

smukt! lige i juleøjet!

Andrea sagde ...

Hvor er I søde - eller høflige - allesammen.

@ Lotten - jeg har faktisk et plasticjuletræ - til cigartænderen i min bil, med små kulørte lamper, men en af dem er sprunget og så er alle kaput ;)

@ Deborah - når jeg ser mit kommentarfelt, så er der mulighed for at vælge Kaldenavn - hvor du kan skrive, hvem du er.

Kæden er købt hos den lokale isenkræmmer, men vi er også lidt mere folkelige i Frederiksværk end i Charlottenlund - selvom hvad med den isenkræmmer på Ordrupvej, der gør meget i søm, skruer og den slags?

Madame sagde ...

Det er da et festligt syn med dit træ!
Lige i nærheden af os, er der også et grantræ med kulørt kæde og også et rensdyr, julemand og slæde. Jeg nyder faktisk at kigge på det hele hver dag ;-)

Anonym sagde ...

Jeg fandt faktisk en superflot kæde, hos JYSK, og den kan blinke og alting *SMS*

Ja, jeg kan godt skrive, mit navn, men før kunne jeg også udfylde omkring min blog og ting!!!

http://deborah.dk