onsdag, december 26, 2007

Dagene derpå


Juleaften hos min bonusMor var en dejlig oplevelse med gode mennesker, god mad, gode gaver og en efterhånden legendarisk tur gennem hele huset til Nu er det jul igen.

Der er mange små rum i huset, hvor syv dansende mennesker bliver filtret ind i hinanden, når kæden først skal ind og siden ud.

Vi synger, så englene holder sig for ørene, men hver fugle sjunge som bekendt med sit næb.

Juledag havde jeg besøg af en veninde, som i år på grund af sine arbejdstider ikke har kunnet være hos familien i julen.

Vi spiste en god frokost, smagte blandt andet mit smølfesaft - hindbær, sukker, vanilje i vodka - drak et par Asserbryg og gik en tur gennem den nærliggende plantage før der var te, småkager og siden ost foran brændeovnen.

Tidligt i morges stod hun op og kørte på job i København. Senere i dag kører jeg til Sverige og holder jul med min bror og hans familie. Vi skal vist have bålmad i aftenskumringen og øl og gode sager.

Det bedste ved julen er altså, at den varer så længe!

5 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Det lyder som en dejlig jul, både den, som er brugt og den, som venter. Rigtig god fornøjelse med det hele :-)

Regitze sagde ...

glædelig jul, Husejer. og god tur til Sverige og stemningsbålmad. uhm. længe vare julen!

Zette sagde ...

Lyder rigtig dejligt, husejer! Håber også at Sverige var god?

Sifka sagde ...

Hejsan-hopsan, det lyder som en dejlig juleoplevelse du der skal ha. Jeg tror nu alligevel, at det er meget godt at julen ikke varer helt til påske selvom jul i øjeblikket er ganske rart.

Madame sagde ...

Det lyder hyggeligt og lige som det helst skal være. Juletur i vores plantage er også en dejlig oplevelse.