onsdag, december 05, 2007

Lokumskat


Jeg har nævnt det før, Pingadyret er vild med at stå på toiletbrættet og skrabe med poterne ned i toilettet, hvis man så gider trække ud, bliver hun rigtig glad.

Det stiller selvfølgelig store krav til hygiejnen, så mit lokum får meget kogende vand og godt, giftfrit fransk rengøringsmiddel.

Nu har hun fået en ny vanvittig ide, hun vil sidde på skødet og nusses bag ørene, når jeg benytter selv samme toilet.

Katten der hverken gider spinde eller ligge på skødet foran en buldrende brændeovn, synes at vi skal være sociale ude på et lille, koldt lokum.

Kasper-kat hopper stort set kun op af sin nyerobrede kurv, når han skal spise eller lige ud og have luft.

Dyrene er skøre, så kære kattepsykolog, hvad har jeg gjort galt?

11 kommentarer:

Sifka sagde ...

Husejer, du har reddet vores aften. Både Bjørnen og jeg fik os lige et godt grin!

Sifka sagde ...

Og flot nyt outfit på siden her:)

Kagekonen sagde ...

hi-hi, hæ-hæ... og jeg kluk ler endnu. Min kat vil også gerne drikke at kummen, men der sætter jeg grænsen, så her i huset har alle lært at slå brættet ned ;-)

Zette sagde ...

Jeg har også tidligere haft en kat, som man - især jeg - ikke kunne gå på toilettet for. Han skulle sidde på skødet, storspinde og superælte med poterne i mine bare lår. Jeg lærte at have et tykt håndklæde kun til det formål at dække min lår i de siddende stunder, så jeg ikke blev revet til blods...
Dejlige nullerdyr!

Andrea sagde ...

Pinga er tilfreds med at have leveret underholdning - og være del af det nye banner på bloggen.

@ Kagekonen - heldigvis drikke hun ikke vandet, hun synes bare at det faktum, det kan komme brusende, hvert øjeblik det skal være, er meget betagende.

@ Zette - tak for tip om håndklæde. Begge dyr er så søde at ælte ude kløerne ude, men i disse tider, er det jo ofte mudderpotter hun er udstyret med, når hun hopper på, så hvis det kan spare en kold afvaskning ;)

Marianne sagde ...

Og når de sidder der, næmmer man jo ikke at skubbe dem ned igen ;-)
Ergo kan man komme til at sidde læææænge :-D

Andrea sagde ...

@ Marianne - lige netop ;) Kan være jeg skal have noget læsestof placeret derude ;)

Marianne sagde ...

Det hjælper ;-)

Madame sagde ...

"Kattepsykologen" gætter på, at Pinga har regnet ud, at du hygger dig på det lille hus - og hun vil bare gerne være med i hyggen ;-)

Anonym sagde ...

Det er svært at sige...de misser er jo skrubskøre! Min kat elsker for eksempel klatkager og pebernødder....

Http://copenhagendaily.dk

mig selv sagde ...

hi hi dejlig læsning... pludselig føles galehuset her knap så unormalt når Herman hyler igennem om morgenen indtil den får sin sædvalige skive ost, Emil flipper hvis han ikke får yougurt når han har lyst, Herman står og knalder hovedet ind i skabet hvor ostepille slikket gemmer sig... osv.. ps. vi har også rigtig mange blade på toilettet :-)... fordi... osv..