lørdag, december 22, 2007

Spa und bward......


I marts for år tilbage tilbragte jeg nogle pragtfulde dage på Victoria-Jungfrau Grand Hotel und Spa i Interlaken i Schweiz.

Hotellet er fantastisk og spa- og wellnessafdelingen uovertruffen.

Især var jeg vild med kæmpepoolen, hvorfra der var mulighed for at svømme ud i en stor udendørs Jaccuzzi, hvor man kunne sidde lunt og godt i snevejr og solskin og kigge op på de omkringliggende bjerge. Vandet og ens ånde dampede mens håret frøs til is. Stort.

Fra Interlaken går der tog op til Jungfraujoch og op til James Bond-bjerget Schilthorn, hvor On Her Majesty’s Secret Service blev optaget.

Jeg står ikke på ski, slet ikke stejlt ned ad bakke, men jeg nød turen op til Jungfraujoch forbi og gennem Eiger.

Hotellet har desuden en fantastisk gourmetrestaurant, så dagene gik med udflugter, svømning, spisning og at traske op og ned ad hovedgaden og kikke på kukure.

Med hjem havde jeg nogle gode spaprodukter. Til aften tænkte jeg, at det kunne gøre godt med et langt varmt brusebad og så en omgang kropsolie fra Victoria-Jungfrau.

Til oplysning var jeg i Interlaken i 2005.

Kropsolie kan blive harsk. Ret harsk. Når den samtidig er citrusinfuseret, så lugter jeg nu som en meget stor urinalkugle.

Kattene vil ikke kendes ved mig, det vil jeg faktisk heller ikke selv, og brusebad nr. to har kun antydningsvist hjulpet.

Godt det først er juleaften i overmorgen ;)

8 kommentarer:

Sifka sagde ...

Åhr, hvor var det ærgerligt, men nogle gange passer det der med natten og katten, eller havd det nu er. Misundelsesværdige minder du der disker op med. Det må ha været pragtfuldt:)

Unknown sagde ...

naaaj altså! ;)

tem'li spændende eau de urinal..

:D

Lotte sagde ...

Jeg har lige med mit latterudbrud forskrækket en killing, som lå i sødeste søvn på mit skød. Så din urincologne har effekt helt til Ærø ;-)

Andrea sagde ...

Sand Øv du Toilette - håber killingen er faldet til ro igen Lotten.

Måske er lugten i aftagende, måske er min næse blevet lam, i hvert fald synes jeg ikke det er så slemt mere. Kattene er uenige.

Kagekonen sagde ...

hold op, hvor jeg altså kom til at grine... faktisk sidder jeg og klukker lidt endnu. Jeg håber du bliver velduftende både for katte og mennesker inden længe.

Jeg elsker området omkring Interlaken, Kantersteg, Grindelwald osv. der er så ufattelig smukt både sommer og vinter.

Madame sagde ...

Stakkels katte der må finde sig i at du lugter så slemt - bare nu ikke Kasper går hjemmefra i græmmelse ;-)

Marianne sagde ...

Det lyder helt vildt lækkert. Altså hotellet, ikke olien ;-)

Der skal vi næste kæreste inviterer mig hen.
Jeg gemmer lige linket :-)

Zette sagde ...

Selvom det ikke er sjovt, husejer - så var det altså ret morsomt at læse. Stakkels kattedyr - eller er det stakkes dig?