onsdag, juni 27, 2007

Grønlændervending på våd vej


Efter morgenens succesoplevelse med øltapningen, havde jeg en aftale med min bror hos Lærernes Indkøbs Central i Herlev.

Han har lokket hele familie til at skillinge sammen til en kajak, som min svigerinde skal have i fødselsdagsgave.

Problemet er blot, at sådan en fætter er små fire meter lang og ikke lige en sag han kan skjule under dobbeltsengen indtil den skal overrækkes.

Altså skulle vi købe og hente den i Herlev og køre den til hans svigerfars lejlighed i Brøndbyøster for opbevaring indtil den store dag.

Som vist alle ved, har det regnet godt i dag. Hos LIC har man tilsyneladende så kneben lagerplads, at kajakker opbevares på taget af bygningen. En sur våd lagermand måtte have assistance til at fremskaffe det indkøbte fartøj, som naturligvis var drivende vådt, men dog ikke vandfyldt.

Derefter baksede min bror jeg i regnen en rum tid med at få stoppet den så langt ind i min Jeep og derefter bundt fast, at den ikke kunne skabe trafikaos.

Vi sneglede os gennem forstæderne, jeg kunne hverken bruge mit bakspejl eller min ene siderude og måtte krybe sammen for at se højre sidespejl, men vi nåede til Brøndbyøster uden problemer.

Problemer fik vi derimod, da vi forsøgte at mosle den op på 1. sal – den kunne simpelthen ikke komme om nok hjørner til, at den kunne komme ind gennem hoveddøren.

Nu var gode råd dyre, men vi er fiffige i vores familie, så det endte med at den blev halet op over balkonen ved hjælp af to sammenclipsede spændbånd. Da vi drivende våde hang halvt ud over selv samme balkon og baksede for at få vippet skuden over gelænderet fik vi et grineflip, men vi fik til sidst bjærget plimsolleren.

Mirakuløst ødelagde vi vist hverken balkon, underboens vinduer eller kajakken i processen.

Det bliver sjovt, når vi skal udføre tricket den anden vej.

Hun har eddermame bare at blive glad for den kajak.

2 kommentarer:

Sifka sagde ...

Hold kæft, først suger du øl af gærspanden og bagefter gi'r du dig i kast med kajakkørsel i nærmest blinde.
Hvad, sker der for dig. Jeg står ud i polpetterne og knækker fnisende sammen over dine historier. Festlig bloglæsning!

Andrea sagde ...

Kajakken skulle jo transporteres. I dette samfund handler det jo om at være handlekraftig ;)

Hop lige ud af polpetterne, det er vel nemmest, når de skal steges!