tirsdag, april 22, 2008

Har du fået nyt kamera?


Et stykke tid nu, har jeg været på udkig efter en afløser for mit snart meget gamle Ixus-kamera som lommekamera, når det ikke lige er til at slæbe rundt med en større fototaske.

I dag fandt jeg den rigtige pris på et Panasonic Lumix DMC-FX 33. Det er ikke topmodellen, men det har Lecias skønne optik og en mængde kække features - blandt andet en menu til billeder af kæledyr, men den havde jeg endnu ikke fået indstillet, da Kasper skulle se nyerhvervelsen ;)

Af sted drog jeg til Roskilde, hvor det nærmeste Panasonic Center befinder sig og det er da en skøn tur ned langs fjorden i forårssolen.

Kameraet blev indkøbt og jeg gik en tur rundt i byen. I min barndom kom jeg der ofte i selskab med mine forældre, som godt kunne lide at handle på Stændertorvet, hvor der vist stadig er torvedag onsdag og lørdag.

I dag konstaterede jeg, at bymidten er noget mindre og mere kompakt, end jeg husker den, eller også er mine ben blevet længere.

På turen rundt faldt jeg for nedenstående taske, som er perfekt til lommekamera, notesblok, paraply og hvad man ellers har brug for på en bytur. Og så er den ikke så let at glemme på et toilet.

6 kommentarer:

Marianne sagde ...

sjovt billede af Kasper! Han kunne bare ikke vente på at komme på foto :-D

Fed taske, pas nu godt på den ;-)

Sifka sagde ...

Arj, tillykke. Det tror jeg da du bliver glad for. Sejt kattefoto og en sjov taske. Godt med lidt førstehjælp lige ved hånden. So Gudrun;)

Lotte sagde ...

Tillykke med købene - både kamera og taske. Jeg stod inde i Army Store for en måneds tid siden og kiggede på en, der lignede rigtig meget, men blev enig med mig selv iom, at jeg vist ikke havde brug for flere tasker lige nu ;-)
Billedet af Kasper fik mig sådan til at grine. Da jeg i weekenden skulle tage billeder af min lille båd til salgsfremmende materiale, var der en meget nysgerrig kat (den lille Fighter, som slet ikke er så lille længere) der vimsede ud og ind og kom med på halvdelen af billederne. Da jeg så for tyvende gang havde bedt ham skrubbe af og havde sat mig på hug for at knibse videre, kom han hen til mig, klatrede op på mit skød, satte forbenene på min ene skulder - og slikkede mig lige så forsigtigt på det ene øjenlåg!
"Et kys på øjet, gør mig blid, gør mig blød og fornøjet" - og så var dén kat tilgivet! Lille charmetroldelabanbølle!

Anonym sagde ...

Tillykke med dit nye kamera..håber du holder mere af manualer end jeg.
Roskilde er en dejlig by, men den oplevelse af at "ting" bliver mindre kender jeg godt :-)

Anonym sagde ...

Nb Husejer. prøv lige at se den bog jeg var liiiiige ved at købe...et indlæg jeg har på min blog d.18-4-2008..en bog med filtede pingviner :-)

Marianne sagde ...

Husbonden har lige givet mig et Canon ixus 960IS og jeg er ikke til manualer, som du skriver i dit senere indlæg, men jeg tror jeg bliver nødt til at kigge manualen igennem. For dyret kan godt nok mange ting.... Held og lykke med din nye horisont :-)