fredag, april 04, 2008

Frisk fra essen


Dagens æggetur førte mig på afveje til havnen i Hundested. Længst ude på molen i fiskerihavnen troner et nyt smukt sort træhus i to etage.

Der ligger Glassmedjen. Det lidt spøjse navn kommer sig af, at glaspusteriet indtil fornylig havde til huse i en gammel smedje i rundkørslen ved Kregme kirke.

Det nye hus er fantastiskt smukt og lyset inden for får hvert eneste stykke glas til at funkle. Jeg kunne ikke gå forbi disse to små vandglas.

I det hele taget er havnen en fin lille oplevelse. Den er ikke trendy som havnen i Gilleleje, der er stadig naturligt liv med fiskeri og ikke mindst færgen til Rørvig.

Der er selvfølgelig også, hvad der skal være af steder der sælger fisk, røgvarer, fadøl og den slags og nu altså en glassmedje, der sælger smukke ting friske fra essen.

2 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hvor er de fine og i komplimentærfarver, som klæder hinanden og spiller sjovt op til hinanden.

Jeg elsker glas. Måske weekenden skal bruges til at snuse lidt til de muligheder, der er nok af i den boldgade heroppe nordpå. Tak for inspirationen :-)

Lene sagde ...

Jeg elsker at se på glas, der bliver lavet/pustet. Det er længe siden jeg sidst har set det, så jeg blev også inspireret :-)