fredag, maj 02, 2008

One born every minute...

Jo, jo, jeg ved godt det gik galt sidste år.

Men jeg har researchet på sagen og årets plastikdrivhus er en klart forbedret model i forhold til sidste års. Plastikdugen er armeret, det vil sige, at den ikke kan give sig ret meget og dermed blive reservoir for store mængder regnvand.

Desuden er tagkonstruktionen anderledes, så den ikke giver plads til et stort nedhæng. Jeg tror på det, men jeg har jo altså også købt klenodiet i Harald Nyborg og det er jo en klar forbedring i forhold til TV-shop ;)

drivhus

10 kommentarer:

Marianne sagde ...

Og det lød jo så ganske nemt ;-)

Meget held og lykke med det her. Husker nemlig godt sidste forsøg ;-D

God god weekend!

Sifka sagde ...

Jeg ser det tydeligt for mig. Din selvtilfredshed, mens du gnider poter. Fuldt legalt efter indsatsen:)

Det skal nok blive godt, for den kommende sommer bliver selvfølgelig også meget bedre end den, vi fik serveret sidste år. Bare vent. Din grøntsagskurve vil komme til at bugne af hjemmeavl, og jeg ser frem til løbende rapporter fra drivhuset sommeren igennem.

Natmaleren sagde ...

Hi hi, du får det til at lyde så dejligt nemt, jeg kan specielt godt nikke genkendende til den med kaffe og ikke mindst vejledningen.

Kagekonen sagde ...

Åh, du fortæller så levende, at jeg slet ikke har problemer med at se projekt saml et drivhus for mig... jeg er sikker på, at du får grøntsagskurven fuld flere gange og glæder mig til at høre mere om dit grønne lysthus...

Lene sagde ...

Nu er vi nødt til at have ugens rapport fra det grønne drivhus, følg med i næste afsnit :-)

god weekend :-)

Anonym sagde ...

Det var godt nok smart, jeg vidste ikke, man kunne få sådan ét. Jeg er spændt på, hvad du skal have i derinde!

Unknown sagde ...

haha mann - monstro du ska fortøjre det til plankeværket dette år? ;0)

men ganske givet, det ser nu en kende mere solidt ud end det famøse hus sidste år! held i sprøjten ønskes du . . hva ska du plaaante ? tomat und so weiter? :)

Havehyrden sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Havehyrden sagde ...

Jeg tror at du må have haft det samme drivhus som mig.........noget lignende skete for mig. Men også jeg blev klog af skade. I år har jeg så erhvervet mig et "rigtig" drivhus. Ja næsten. Et vægdrivhus. Det er dog ikke helt så simpelt at stille op som dit nye (and by the way, meget fine drivhus). Vi (mest min mand) er stadig i gang med projektet, på 4 uge. Så tomaterne starter på terassen og rykker forhåbentlig snart ind i drivhuset.
Held og lykke med dit!

Andrea sagde ...

Jeg lover at aflægge om ikke ugentlige, så tilbagevendende rapporter fra drivhuset.

Lige nu bor der to meget små tomatplanter af ukendt art, som jeg købte ved en vejkant for 5 kroner stykket. I eftermiddag flytter en mængde kulørte italienske bønner ind, men de ved det bare ikke endnu ;)

@ Havehyrden - et rigtig drivhus var også min plan, til det gik op for mig, at der skal støbes fundament og skidtet skal samles sådan rigtigt.