onsdag, februar 06, 2008

Udmattede smagsløg


Det er gået op for mig, at når jeg bliver tilstrækkeligt træt og udmattet, så trækker min smagssans sig sammen til en 5-årigs.

Der ikke mange ting, der kan lokke, og de vil slet ikke udfordres.

De seneste dage, har konsekvensen været været rugbrødsmadder og/eller blåbærsuppe, men i dag var jeg fast besluttet på, at jeg skulle have en slags varm mad.

Det kan man vel godt med lidt god vilje kalde en cheeseburger.

Mens jeg drev rundt i Fakta og forsøgte at finde på noget, overhørte jeg en samtale mellem en træt indianer og hans mor.

Han ville gerne vide, hvor mange personer og hvem, den indkøbte pose med frosne ærter var til. Skuffelsen var hørbar i hans stemme, da hans mor opremsede hele familie:

- Til os alle sammen???

Sådan har Pinga det med råt hakket oksekød.

Hun finder det meget uretfærdigt, at jeg får en hel bøf, mens hun kun får tre mikroskopiske kugler.

Men så nedstirre hun selvføgelig bare det kolde og ufølsomme menneske, mens det spiser ALT sit kød og forsvinder derefter op på reolen til grænseløs surmulen.

Godt hun ikke ved hun skal vaccineres i morgen ;)

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Flot burger. Her bliver det heller ikke til meget. Det er jo kun et lille prik, som nålevampyrerne på Hvidovre sagde til Bjørnen, hver gang han skulle stikkes. Det var en hel befrielse, da der en dag var en der sagde stik i stedet for.

Unknown sagde ...

nårh den stakkels indianer :)

Når det endelig skal være - at menuen indtræffer en slattenhed af karat - så det da en god solid cheeseburger du har bakset sammen, dér! :)

Her står den nu også kun på et par ældre mandariner samt kopper med the.. Huh.. utrolig spændende!

men samtidig står jeg også med mad til op over begge ører hver dag.. så deeet ikke den store appetit der er - når man er hjemme..

Fortsat god aften Husejer ..

Kagekonen sagde ...

Den der cheese-burger ser da lækker ud, og mand hvor jeg kender til katte der nærmest suger al smag og næring ud af min mad mens de savlende og miavende sidder på gulvet (eller stolen ved siden af) og håber på, at der falder noget af...

Marianne sagde ...

Skal jeg lige sladre om den vaccination???? ;-)

Din cheeseburger ser nu god ud, og godt der faldt lidt af til Pinga :-)