torsdag, februar 05, 2009

Frostpoter og snesnuder


De to små grå var en smule skeptiske, da de skulle ud i sneen til morgen, men efterhånden kom de efter det.

Kasper kan gå som en fotomodel med disse underlige, lidt for høje knæløft. Men det var tilsyneladende det, der skulle til, for at han kunne holde kulden ud i poterne.

Pinga syntes, det var sjovt at rende efter en trille snebold og se den blive større, men så fik solen fat og så blev det hele til sjap.

Ellers prøver indbyggerne i det lille røde hus at lave så lidt som muligt. Det er jo fridag.

5 kommentarer:

Zette sagde ...

Det må jeg nok sige - hvordan fik du dem lokket ud? Vores gider kun sidde under udhænget, hvor der ikker sne, og så går de ellers hinanden på nerverne fordi de ikke får brændt krudt af udendørs. Men jeg kender godt de høje poteløft, dem bruger de nemlig også til dugvådt sommergræs, der trænger til en tur med plæneklipperen

Anonym sagde ...

lyder fornuftigt, det med at lave så lidt som muligt ...det vil jeg prøve i næste uge, hvor jeg har ferie :-D

Madame sagde ...

Det er sjovt at se kattene, og hvordan de takler sneen. Her bruger de også den med de høje knæløft - det ser helt fantastisk ud :-)

Vibeke sagde ...

At du overhevedet kunne få dem ud, er godt gået, min Fine, mener ved gud, at det er dyreplageri, i det hele taget at tænke på, at smide hende ud i sne, regn og blæsevejr.
Mvh. Vibeke

Natmaleren sagde ...

De to jeg passer for tiden er nærmest inde hele tiden. Den eneste der kan finde på at smutte ud i længere tid er hankatten:-)