lørdag, oktober 18, 2008

Løs på tråden


Så er jeg i luften igen – på en luftig måde via mobilt bredbånd. De seneste 11 dages radiotavshed kunne blive til et langt og trættende indlæg om teleselskaber, service og uheld på uheld.

Der vil gå mindst 14 dage før jeg får en fast internetforbindelse igen i mellemtiden skal denne mobile forbindelse få lov at arbejde seriøst over ;)

Jeg har selvfølgelig savnet at være på, at læse blogs og skrive i min egen og mange en gang har en pludselig inspiration eller undren frustreret mig, fordi jeg ikke lige kunne undersøge sagen online.

På den anden side har jeg også fået læst meget mere end ellers, set en smule tv, som ellers sjældent sker, og generelt slappet af uden lige at skulle læse arbejdsmail og fikse et eller andet, så måske er en online pause en gang imellem meget sundt.

Det smukke efterår er også blev nydt med gåture og kuskeslag i kulden, hvorefter det godt at komme hjem til varme katte, kaffe og en varm brændeovn.

Nu er det faktisk kaffetid igen og så er der lige en 14-15 liv, jeg lige skal opdateres på, glæder mig ;)

10 kommentarer:

Sifka sagde ...

Hurra, du er tilbage!!

Kagekonen sagde ...

Hurra... hvor er skønt at ha' dig "hjemme" igen ;-)

Lene sagde ...

Dejligt at se dig igen :-)

Marianne sagde ...

Dejligt at høre fra dig!

:0)

Anonym sagde ...

Velkommen tilbage...fint at læse nyt :-)

Nille sagde ...

Dejligt, at du er tilbage!!!

Zette sagde ...

Godt at få dig tilbage igen, husejer, du har været savnet!

Anonym sagde ...

Dejligt at du er på igen :o)

Anonym sagde ...

Netværks leverandørerne slår sig i tøjret. Det er ikke helt gennemskueligt, hvad der foregår. Nogle gange er det ren og skær underbemanding eller automatiske systemer, som ikke fungerer helt automatisk, og hvor man manuelt skal rette fejl. De manuelle indgreb tager lang, lang tid.

Jeg var ude for at Cybercity måtte give op og sige, "Vi kan ikke levere" (i området her omkring Vejby). Og derefter kunne TDC ikke levere, for jeg var jo kunde et andet sted i mindst 6 måneder.

Det hjalp lidt, da jeg bestilte nedgravning af et nyt kabel.

Hold ud!

Anonym sagde ...

Og jeg havde hverken trådløst net eller telefon-modem!